20 maart – NedHIS Congres

beurs

Het NedHIS Congres vindt plaats op woensdag 20 maart in Van der Valk te Vianen. Het congres biedt de hele dag workshops die te maken hebben met de workflow in de huisartsenpraktijk. De workshops zijn zowel praktisch als beleidsmatig. Kortom: voor ieder wat wils.

Uw Zorg online

Als ontwikkelaar van websites, zorgportalen en apps is Pharmeon al bijna 20 jaar de online partner voor eerstelijns zorgverleners. Uw Zorg online biedt zorgverleners een toekomstvast digitaal platform om efficiënt en veilig online te communiceren met patiënten. Uw Zorg online is in een kwalificatietraject om te voldoen aan de MedMij eisen voor OPEN en het PGO. Hierdoor is het mogelijk straks met Uw Zorg online te voldoen aan de online dossierinzage eisen per 1 juli 2020 en als zorgverleners zelf patiënten een PGO service te bieden.

Uw Zorg online is in gebruik bij 800.000 patiënten en 1200 huisartsen, apotheken en diverse regionale samenwerkingsverbanden, als app, praktijkportaal en regio-app. Integratie met diverse eerstelijnszorginformatiesystemen is beschikbaar voor naadloze verwerking direct in het systeem van de praktijk.

Demo tijdens NedHIS

Tijdens het evenement laten wij u graag kennis maken met onze dienstverlening om samen uw zorg online beter bereikbaar te maken. Hier alvast een greep uit ons aanbod:

 

Ook kunt u kunt terecht bij de stands en workshops van onze eHealthpartners (o.a. Promedico, DXC, OmniHIS en CGM).

 

Heeft u vragen? Wij zien u 20 maart graag bij onze stand! Bent u niet aanwezig, neem dan contact met ons op via 020 6500100 of customerservices@pharmeon.nl.

Meer informatie: https://www.nedhis-congres.nl/