22 juni – ICT&health World Conference

In navolging van de nationale e-healthweek vindt op vrijdag 22 juni de jaarlijks terugkerende ICT&health World Conference plaats in het World Forum in Den Haag. De conferentie verwelkomt circa 2000 deelnemers uit binnen- en buitenland en richt zich op innovatie in de zorg. Tijdens de conferentie belichten diverse sprekers in hun keynotes de praktische e-health ontwikkelingen op zorggebied.

PGO informatiemarkt
Als ontwikkelaar van websites en zorgportalen is Pharmeon al meer dan 15 jaar de online partner voor eerstelijns zorgverleners. Met Uw Zorg online leveren wij een patiëntportaal platform voor veilige en effectieve communicatie tussen zorggebruiker en zorgverlener. Met 1100 huisartsen en apotheken en 700.000 zorggebruikers behoort het platform tot één van de grootste in de Nederlandse zorg. Uw Zorg online is beschikbaar als beveiligd webportaal via de website van de praktijk en als app direct gekoppeld aan het informatiesysteem van de praktijk.

Als partner van het MedMij programma werkt Pharmeon mee aan de doorontwikkeling van het Uw Zorg online platform tot een Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO) waarmee patiënten nog meer regie voeren over hun gezondheid.

Tijdens het ICT & Health congres 22 juni brengen wij u op de hoogte van de inzet van online diensten in de praktijk en diverse PGO ontwikkelingen om samen uw zorg beter bereikbaar te maken.

Heeft u vragen? Wij zien u 22 juni graag tegemoet op de PGO informatie markt bij stand # 17. Mocht u niet aanwezig zijn, neem dan contact met ons op via 020 6500100 of customerservices@pharmeon.nl.