5 oktober – MedischOndernemen Live

medischondernemenlive2018

MedischOndernemen LIVE is het grootste kennis- en netwerkevent voor alle praktijkhouders en praktijkmanagers in de eerstelijnszorg. Het vindt plaats op 5 en 6 oktober in Expo Houten. Hoofdthema’s zijn ondernemen (o.a. financiën, personeel, wetgeving, ICT) en multidisciplinair samenwerken. Alles wat u moet weten om uw praktijk gezond te houden en klaar te zijn voor een succesvolle toekomst!

Als ontwikkelaar van websites, zorgportalen en apps is Pharmeon al meer dan 15 jaar de online partner voor eerstelijns zorgverleners. Tijdens het evenement brengen wij u op de hoogte van de inzet van online diensten in de praktijk of apotheek om zorg beter bereikbaar te maken. Dit doen wij bij onze stand en tijdens onze talk ‘Online dossierinzage per 2020 verplicht. Bent u er klaar voor?’

 

Weggeefactie: Toegangskaarten t.w.v. € 50,- !

Aan onze klanten en relaties mogen wij een aantal kaarten ter waarde van € 50,- weggeven. Wilt u Medisch Ondernemen Live bijwonen? Stuur ons dan een mail met uw gegevens en vermeld daarbij de URL van uw website en/of portaal.

U krijgt hiermee toegang tot:

  • Pleinen voor tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en overkoepelend het multidisciplinaire Verbindingsplein.
  • 70 inhoudelijke sessies, geaccrediteerd voor tandartsen, mondhygiënisten en huisartsen, bestaande uit keynotes, praktijkcases en talks over samenwerken en ondernemen.
  • Een beursvloer met een mooie mix van 70 verschillende exposanten die u informeren over de laatste stand van zaken op het gebied van o.a. financiën, ICT, personeel en huisvesting.
  • Boeiende side events, zoals speciale seminars voor startende tandartsen en fysiotherapeuten, een seminar over positionering in het regionale netwerk, ontbijtsessies en nog veel meer.
  • De uitreiking van de Nationale Award voor Multidisciplinaire samenwerking en van het boek Beste Praktijken, een businessmodeldesign-kaartspel en een medische videoquiz.
  • Onbeperkt koffie, thee en fris

 

Talk door Pharmeon: Online dossierinzage per 2020 verplicht. Bent u er klaar voor?

Online zorg staat hoog op de beleidsagenda en begroting van VWS. Maar hoe is nu het gebruik van online zorg in de dagelijkse praktijk? Welke zorgverleners zijn succesvol, wat is de impact op hun praktijk en wat zijn de ontwikkelingen? Pharmeon beschrijft in deze talk de ontwikkelingen en geeft tips voor uw eigen praktijkvoering. De tips zijn gebaseerd op de ervaringen van 1100 praktijkhouders uit de eerste lijn die al werken met een patiëntenportaal en gevolgd worden in de Uw Zorg online-monitor.

Bezoek onze talk op: vrijdag 16.00 – 16.20 uur of zaterdag 13.30 – 13.50 uur.

 

Meer informatie

Wij zien u 5 oktober graag bij onze stand! Mocht u niet aanwezig zijn, neem dan contact met ons op via 020 6500100 of cs@pharmeon.nl.

Website: http://www.medischondernemenlive.nl/
Programma: http://www.medischondernemenlive.nl/programma