Aanbieding Hierhebikpijn.nl totaalpakket

Vanaf nu bieden wij het totaalpakket dienstverlening van hierhebikpijn.nl aan. Dit pakket biedt onder andere de online fysiotherapie check, waarmee patiënten hun fysiotherapeutisch gerelateerde klachten kunnen laten controleren.

Daarnaast biedt het totaalpakket:

  • Een directe koppeling met Intramed, zodat de ingevulde Fysio Check direct in uw informatiesysteem te zien is.
  • Uitgebreide rapportages en patiëntanalyses. Hiermee kunt u zich goed voorbereiden op de eerste afspraak met uw patiënt. De gegevens zijn eenvoudig als aanvulling in het dossier in te zien.
  • Informatie over fysiotherapeutische aandoeningen voor patiënten, die u makkelijk op uw website kunt plaatsen.
  • Gratis on-boarding, zodat u optimaal profiteert van alles wat hierhebikpijn.nl biedt.

Met dit pakket krijgt u ook een eigen account en een eigen praktijkpagina op hierhebikpijn.nl. Hiermee bent u zichtbaar voor de 7 miljoen bezoekers per jaar op deze website, die nog geen praktijk hebben en de online fysio check invullen. Dit levert weer nieuwe patiënten op voor uw praktijk.

Maak nu gebruik van ons exclusieve aanbod voor uw praktijk. Wij bieden hierhebikpijn.nl voor € 14,95 (ex btw) per maand. Als u voor 1 september 2022 akkoord geeft, dan krijgt u de eerste vier maanden gratis!

Let op: Per 1 januari 2023 zijn de huidige versies van Fysio Check en de Medische Encyclopedie niet meer beschikbaar en worden afgesloten als u geen gebruik maakt van het totaal.