Beeldbellen direct vanuit Uw Zorg online

Maakt u gebruik van WeSeeDo beeldbellen en wilt u dit direct binnen Uw Zorg online beschikbaar stellen dan kan dit nu! Na het maken van een beeldbelafspraak in de app of het portaal ontvangt uw patiënt de link naar het gesprek direct binnen de Uw Zorg online omgeving. U vindt de link naar het gesprek in de agenda van uw HIS. Dit scheelt u en uw patiënt onnodige handelingen.

In één stap vanuit de Uw Zorg online app naar een beeldbelafspraak in de agenda: sneller kan het niet voor de patiënt. En als huisarts sturen we geen aparte uitnodiging meer; dat scheelt tijd.” Rogier Bos | huisartsenpraktijk Bos

Via het digitale aanvraagformulier https://pharmeon.nl/aanvragen-integratiemodule-weseedo/ kunt u de WeSeeDo integratie laten activeren.

De module is per direct te gebruiken in combinatie met Promedico, MicroHis, OmniHIS, Zorgdossier en met CGM Huisarts.

NB Om beeldbel-afspraken te kunnen (laten) maken: activeer ‘Afspraaktypen’ in de beheeromgeving, inclusief de optie ‘Beeldbellen’.

Bekijk voor meer informatie en instructies de Veelgestelde vragen over deze nieuwe functie.

Innovatiesessie 3 maart

Bij de innovatiesessie ‘Beeldbellen’ tijdens de Uw Zorg online Challenge op 3 maart kunt u meer leren over beeldbelintegratie. U kunt zich vanaf nu inschrijven voor deelname.