Dé diabetes coach nu in Uw Zorg online

MiGuide is nu als ‘diabetes coach’-module beschikbaar in Uw Zorg online. Deze diabetes-app begeleidt patiënten met diabetes type 2, samen met de huisarts of praktijkondersteuner, naar een beter leven met diabetes. De app helpt om een gezondere leefstijl aan te nemen en deze vol te houden. Hierdoor verkleint de kans op complicaties en is minder medicatie nodig.

Eén van de voordelen voor u als zorgverlener is de integratie met de meeste HISsen. Hierdoor kunt u in het MiGuide portaal alle leefstijl data zien, waaronder de zelfmetingen bloedglucose, bloeddruk en gewicht.

David Reijmerink van Huisartsen Warmenhuizen over de MiGuide app

“Wij maken al langer gebruik van MiGuide, maar nu kunnen patiënten via de HKN app (het white label van Uw Zorg Online) direct toegang krijgen tot de app. Hiermee kunnen we het bereik vergroten met het doel om meer diabetes type 2 patiënten te kunnen helpen met het verbeteren van hun leefstijl.”

U kunt MiGuide gemakkelijk in Uw Zorg online integreren en zo een belangrijke stap zetten in persoonsgerichte diabeteszorg op afstand. Voor uw patiënten betekent dit dat zij vanuit de Uw Zorg online app direct toegang krijgen tot de MiGuide app.

De voordelen voor u

  • Efficiëntere consultvoering door o.a. de afspraakvoorbereiding
  • Concreet invulling geven aan leefstijlgeneeskunde
  • Doorlopend zicht op de patiënt door inzage in o.a. zelfmetingen
  • Een bijdrage leveren aan persoonsgerichte zorg en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg
  • Minder druk op de praktijk doordat een groep patiënten meer zelfregie krijgt

Nieuwsgierig?
Bent u benieuwd hoe de MiGuide diabetes coach uw praktijk kan helpen? Pharmeon.nl/miguide

Nu al interesse? Neem direct contact met ons op >>
Webinar MiGuide >>