Webinar: Dé leefstijlcoach van MiGuide als digitale verlengstuk van uw praktijk

Met de app en het leefstijlprogramma van MiGuide biedt u patiënten met diabetes type 2 en/of overgewicht een (digitale) coach voor een gezondere levensstijl.

Wilt u weten hoe dit werkt en hoe u dit kunt inzetten? Meld u dan aan voor onze webinar op dinsdag 17 mei van 12.00u tot 13.00u. Tijdens deze webinar presenteren we de voordelen van MiGuide en geven we u alvast een aantal praktische tips. 

Voorbeeld MiGuide in Uw Zorg online app

De MiGuide app is toegankelijk vanuit de Uw Zorg online app.

Over MiGuide

In het veranderende digitale zorglandschap slaat de MiGuide leefstijl kliniek een brug tussen persoonsgerichte én digitale zorg. Naast een digitaal hulpmiddel voor patiënten met diabetes type 2, bieden zij nu ook een leefstijlprogramma aan voor mensen met (ernstig) overgewicht. Met het tweejarige GLI programma CooL (Coaching op Leefstijl) levert MiGuide zorg op maat dankzij de combinatie tussen leefstijlcoaching en de inzet van een app. Met als doel een duurzame, gezonde leefstijl en verminderde zorgconsumptie. Deze blended care oplossing zorgt bovendien voor een betere samenwerking tussen de betrokken partijen, dankzij de integratie met het HIS.

Sprekers

Arjen Huizinga, directeur MiGuide, Dominique Kuipers, leefstijlcoach MiGuide en Ebru Bozkir projectmanager bij Pharmeon

Doelgroep

Alle eerstelijns zorgpraktijken en regio’s 

Wanneer

Dinsdag 17 mei 2022 van 12.00u – 13.00u via Teams 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Stel alvast uw vraag!