Digitale zelftriage nu gratis voor uw praktijkwebsite

‘Moet ik naar de dokter?’ is een veelgebruikte module in de Uw Zorg online patiëntenomgeving en app. Vanaf vandaag is deze zelftriage ook beschikbaar voor uw praktijkwebsite. Gratis! Patiënten checken met deze widget eenvoudig of een afspraak maken met de praktijk wel nodig is. Zo weten zij direct waar ze aan toe zijn en u vangt hiermee telefoontjes af.

Is een afspraak niet noodzakelijk? Dan worden patiënten verwezen naar het zelfzorgadvies van thuisarts.nl. Patiënten kunnen ook hun antwoorden downloaden en meenemen naar een eventueel consult. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat u meer tijd heeft voor de zorgvraag.

Laat ‘Moet ik naar de dokter?’ goed opvallen

Wilt u ook de telefoondruk verlagen in u praktijk? Geef ‘Moet ik naar de dokter?’ een duidelijke plek op uw website. Bekijk in de kennisbank hoe u de widget activeert.

‘Moet ik naar de dokter?’ en Uw Zorg online

In de Uw Zorg online patiëntenomgeving en app is ‘Moet ik naar de dokter?’ ook als gekoppelde service aan de webagenda mogelijk. Bij het maken van een afspraak wordt het advies direct meegestuurd in het HIS. Wilt u dit ook? Neem dan contact met ons op.

Praktijkwebsite

Wilt u ook genieten van de voordelen van een Uw Zorg online praktijkwebsite? We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.