Key accountmanager/projectmanager bij Pharmeon

Jij vindt zorg en IT een logische combinatie. Je werkt er graag aan mee om zorg digitaal bereikbaar te maken en te houden. En je zoekt een baan waarin je te maken krijgt met complexe zaken waar jij je flexibel, stressbestendig en met een goed verhaal doorheen beweegt. Heb je ook kennis van de zorgwereld/apotheekwereld, dan is dat helemaal mooi meegenomen  

Dan hebben wij een baan voor jou 

Wij zoeken een key accountmanager/projectmanager die de relaties met grote klantengroepen zoals apothekersketens, regiogroepen en brancheverenigingen  gaat onderhouden, uitbouwen en verbeteren. Iemand die het netwerk op de hoogte houdt van de productontwikkelingen binnen Pharmeon. Daarnaast stuur je diverse externe en interne projecten aan, die zijn gekoppeld aan deze klantengroepen.   

Hoe ziet zo’n werkdag er uit? 

“In deze baan combineer je account- en projectmanagement. Dat is geen standaard combinatie, maar zorgt wel voor afwisseling.” Vertelt David Samoocha, key account- en projectmanager bij Pharmeon.  

Geen dag is natuurlijk hetzelfde, maar om je een beeld te geven, vandaag begon ik met telefoongesprekken met een aantal regio’s om uitleg te geven over nieuwe ontwikkelingen en wat er op dit moment allemaal speelt bij Pharmeon. 

Daarna had ik een productoverleg met ons designteam om het ontwerp van een nieuw product te bespreken. En meteen daarachteraan overleg met Gideon, de oprichter van Pharmeon, over hoe we subsidies kunnen krijgen met betrekking tot een groot project.  

Aan het eind van de dag heb ik met een HIS-leverancier besproken hoe we samen een nieuwe functionaliteit, die patiënten ondersteunt in het doen van zelfmetingen, kunnen bouwen. “ 

Dit vinden wij belangrijk 

We verwachten 3 tot 5 jaar ervaring met project- en accountmanagement. HBO/WO denk- en werkniveau vinden we belangrijk, en gevoel voor complexiteit (dan snap jij meteen wat wij bedoelen!) 

Ja, klopt, we vragen veel. En je krijgt er wat voor terug 

Je kunt kiezen of jij 32 of 40 uur gaat werken. Thuiswerken is geen probleem. Af en toe een dag op kantoor wil je niet missen. Blijf je bij ons, dan spreken we  een vast contract af. Met natuurlijk een passend salaris. En je persoonlijke ontwikkeling, daar is ruimte voor.  

 

De Schakel 

De schakel is de afdeling waar je deel uit gaat maken. De naam zegt het al de schakel binnen Pharmeon. Hier werken product owners en projectmanagers nauw samen voor de verschillende SCRUM-teams en andere team overschrijdende projecten om de volledige organisatie op koers te houden. 

Wij zijn Pharmeon.  

Elke dag werken wij hard om zorg online goed en toegankelijk te maken via Uw Zorg online.   ​ 

Huisartsen, apothekers en andere zorgaanbieders hebben steeds minder tijd om dezelfde zorg te bieden, laat staan meer. Aan de andere kant willen patiënten steeds sneller geholpen worden. Ze verwachten dat de zorgaanbieder het tempo van de maatschappij bijbeent, of liefst nog sneller gaat.  ​ 

Met de Uw Zorg online apps en digitale services ondersteunen we zorgaanbieders. We creëren en onderhouden Uw Zorg online en maken het makkelijk voor mensen om medisch advies in te winnen, gegevens in te zien, of een recept te krijgen. Wij zorgen dat we niet lang hoeven te wachten, maken de afhandeling van zorgvragen efficiënt zodat dat de zorgaanbieder tijd over houdt voor persoonlijk contact. 

Voor meer informatie bel je met Tom Meintser via 020 6500100 of mail naar info@pharmeon.nl. 

Niet zelf geïnteresseerd, maar weet je iemand? Stel hem of haar voor en we sturen jullie samen betaald, uit eten!