Koppeling met APRO nu beschikbaar!

Uw Zorg online is nu ook gekoppeld met APRO, het farmaceutische zorgsysteem van Promedico. Via APRO kunnen apotheken volledig digitaal werken. Door de koppeling met Uw Zorg online kunnen patiënten via een app en portaal eenvoudig hun medicatie inzien en herhaalrecepten aanvragen direct in het AIS. Via de berichtenservice communiceert u veilig met uw patiënten.

Via dezelfde omgeving hebben patiënten ook veilig online toegang tot andere zorgverleners. Zo werken al 2000 huisartsen met Uw Zorg online. Het platform is aangesloten bij MedMij, waardoor patiënten ook via deze infrastructuur -zodra beschikbaar- gegevens kunnen ophalen bij aangesloten zorgverleners.

De voordelen voor u en uw patiënten

  • Het verhoogt de efficiëntie binnen uw apotheek
  • Het voldoet aan de eisen van de zorgverzekeraars
  • Het verbetert de therapietrouw van uw patiënten
  • Patiëntinformatie direct en veilig in uw AIS
  • Eén online omgeving om zorg te regelen met meerdere zorgverleners
  • Aangesloten bij MedMij

Interesse?

Bent u gebruiker van APRO en maakt u nog geen gebruik van de Uw Zorg online omgeving? Neem direct contact met ons op via ons aanvraagformulier. Wij nemen contact met u op om u alles te vertellen over de mogelijkheden en over de actie die wij nu bieden.

Over Pharmeon

Elke dag werken wij hard om zorg online goed en toegankelijk te maken via Uw Zorg online. Inmiddels hebben 2 miljoen patiënten en 4000 zorgverleners zich bij ons aangesloten.
Met de Uw Zorg online apps en digitale services ondersteunen we eerstelijnszorg. We maken zorg bereikbaar en we maken het makkelijk voor mensen om medisch advies in te winnen, gegevens in te zien, of een recept te krijgen. Wij zorgen dat zij niet lang hoeven te wachten, maken de afhandeling van zorgvragen efficiënt zodat dat u als zorgaanbieder tijd over houdt voor persoonlijk contact.