MiGuide en Pharmeon slaan de handen ineen

MiGuide leefstijl app geïntegreerd in Uw Zorg online

MiGuide is nu als ‘diabetes coach’-module beschikbaar in het Uw Zorg online platform van Pharmeon. Pharmeon en MiGuide trekken al langer samen op vanuit hun gedeelde missie; op innovatieve wijze de zorg bereikbaar én betaalbaar te maken. Met deze integratie krijgt de samenwerking definitief vorm.

MiGuide is een app die patiënten met diabetes type 2 helpt bij het op een duurzame manier verkrijgen van een gezondere leefstijl. Door onder andere voeding en beweging inzichtelijk te maken, krijgt de patiënt meer inzicht in de eigen situatie. Ook kan de patiënt zelf meetwaarden als bloedsuikerwaardes, bloeddruk, gewicht en polsfrequentie invoeren en monitoren. Door middel van het zorgverlenersplatform worden de ingevoerde gegevens van de patiënt inzichtelijk voor de zorgverlener. Hiermee is MiGuide het verlengstuk van de praktijk.

Huisartsenpraktijken die al met Uw Zorg online werken, kunnen nu gemakkelijk MiGuide integreren en zo een belangrijke stap zetten in persoonsgerichte diabeteszorg op afstand. Voor hun patiënten betekent dit, dat zij vanuit de Uw Zorg online app direct toegang krijgen tot de MiGuide app. MiGuide hoopt hiermee het bereik te vergroten en steeds meer diabetes type 2 patiënten te kunnen helpen met het verbeteren van hun leefstijl.

Wilt u meer weten over MiGuide als onderdeel van Uw Zorg online en wat dit voor uw praktijk kan betekenen? Klik dan op deze link voor meer informatie.

Tijdens de Uw Zorg online Challenge 2021 organiseerde MiGuide een innovatiesessie, ze kunt u terugkijken via onderstaande link.

Leven met diabetes beter maken | presentatie en video