Mijn medicijnen app vernieuwd

De nieuwe update voor de Mijn medicijnen app is gereed. Deze versie sluit volledig aan bij uw werkwijze in de apotheek en biedt uw patiënten nog meer service bij het regelen van online medicatie. Vanaf 15 oktober is de update beschikbaar in de Google en Apple app stores. Klik hier alvast voor een preview of om uw apotheek aan te melden voor de app. Of bezoek ons tijdens de aanstaande KNMP najaarsdag voor meer informatie.

Welke voordelen biedt de nieuwe app release ?  

  • De app is nu volledig compatible met uw herhaallogistiek en neemt bestaande instellingen in uw patiëntportaal over voor herhaalaanvragen.
  • De patiënt kan -net als in het portaal- tijdens het bestellen opmerkingen meegeven, bezorgopties en aantallen wijzigen. U bepaalt of u de patiënt deze mogelijkheid biedt en hoe u deze gegevens binnen krijgt.
  • Via de app kunnen patiënten wijzigingen in hun medicatiegebruik aan u terug koppelen (gewijzigd gebruik, gestopte medicatie, toevoegen ontbrekende medicatie). U stelt zelf in of u deze functie aanbiedt en hoe u deze berichten binnen wilt krijgen: via edifact direct in uw ais, via email of fax.
  • Het ontwerp en design van de app heeft een complete update ondergaan, zodat gebruikers nog makkelijker navigeren en hun doel bereiken.

Promotie

Bij afname van de app sturen wij u kosteloos een promotiepakket met flyers, visitekaartjes en posters. Ook zijn animatiefilmpjes beschikbaar om de app ook via uw narrowcasting of wachtkamerscherm te promoten. Bekijk hier onze promotie toolkit met de diverse mogelijkheden.

Meer informatie

Voor meer informatie raadpleeg www.mijnmedicijnenapp.nl. Of contact ons via 020 6500100 of customerservices@pharmeon.nl.