Uw Zorg online challenge

Uw zorg beter bereikbaar maken online? Check het dit najaar bij onze stands

Hoe wordt uw praktijk online succesvol? Onze experts beantwoorden dit najaar al uw vragen over Uw Zorg online tijdens onderstaande evenementen. Niet aanwezig? Wij beantwoorden uw vragen ook graag via cs@pharmeon.nlof 020 6500100.

 

Exquise Gebruikersdag

Datum: 5 oktober
Locatie: Gooiland Hilversum
Stand: 19

De 27e Exquise Gebruikersdag staat in het teken van het thema “Het team centraal”. Naast een bijzondere forumdiscussie over taakherschikking doet u kennis op in de verschillende workshops.

Meer informatie: https://www.vertimart.nl/

 

KNMT-Studentencongres

Datum: 5 oktober
Locatie: De Fabrique in Maarssen
Stand: 7

Op vrijdag 5 oktober organiseert het KNMT in De Fabrique in Maarssen hét jaarlijkse evenement voor masterstudenten tandheelkunde: het KNMT-Studentencongres. Dit jaar is het thema ‘Goed bezig?!’.

Meer informatie: https://www.knmt.nl/over-de-knmt/studentencongres

 

Medisch Ondernemen Live

Datum: 5 oktober 2018
Locatie: Expo Houten
Stand: 8

MedischOndernemen LIVE is het grootste kennis- en netwerkevent voor alle praktijkhouders en praktijkmanagers in de eerstelijnszorg. Het vindt plaats op 5 en 6 oktober in Expo Houten. Hoofdthema’s zijn ondernemen (o.a. financiën, personeel, wetgeving, ICT) en multidisciplinair samenwerken. Alles wat u moet weten om uw praktijk gezond te houden en klaar te zijn voor een succesvolle toekomst!

Meer informatie: http://www.medischondernemenlive.nl/

 

Ivoren Kruis

Datum: 10 november 2018
Locatie: ACTA Amsterdam
Stand: —

Op Zaterdag 10 november 2018 vindt bij het ACTA in Amsterdam het jaarcongres plaats van het Ivoren Kruis, met dit jaar als thema Fluoride.

Meer informatie: https://www.ivorenkruis.nl/Congres.html

 

NVLF Congres

Datum: 30 november 2018
Locatie: NBC Nieuwegein
Stand: —

In een heel nieuwe vorm staat het jaarcongres dit jaar in het teken van belangenbehartiging en de positionering van ons mooie en belangrijke vak. Daarnaast is er veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling én de ontwikkeling van het vak.

Meer informatie: https://www.nvlf.nl/paginas/openbaar/scholing-en-bijeenkomsten/nvlf-jaarcongres-2018

 

 

Dag van de Fysiotherapeut

Datum: 8 december 2018
Locatie: 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch
Stand: 82

Ook dit jaar programmeren we op de Dag van de Fysiotherapeut weer topsprekers zoals Maurits van Tulder, Alli Gokeler en Liesbeth van Rossum. Naast sprekers van binnen én buiten het vakgebied, zijn er praktische workshops, is er een uitgebreide beursvloer en is er tijd om bij te praten met vakgenoten, KNGF-medewerkers, besturen van het KNGF en beroepsinhoudelijke verenigingen.

Meer informatie: https://www.dvdf.nl/