Najaarsagenda 2019

Hoe wordt uw praktijk online succesvol? Onze experts beantwoorden dit najaar al uw vragen over Uw Zorg online tijdens onderstaande evenementen. Niet aanwezig? Wij zijn bereikbaar via helpdesk@pharmeon.nl of 020 6500100.

 

Exquise Gebruikersdag

Datum: 4 oktober
Locatie: Gooiland Hilversum
Stand: 10

Tijdens de 28e Exquise Gebruikersdag weer een interessant thema: ‘Service met een glimlach’. In het plenair programma wordt u bijgepraat over de NOCTPmethode en hoe u dit toepast in het Gewoon Gaaf programma van het Ivoren Kruis. En legt Pieter Schram uit hoe Vertimart zich inzet voor de glim – lach! Daarnaast kunt u weer diverse workshops bijwonen

Meer informatie: https://www.vertimart.nl/

 

KNMT Studentencongres

Datum: 4 oktober
Locatie: De Fabrique in Maarssen
Stand: 7

Het KNMT-Studentencongres is hét jaarlijkse evenement voor masterstudenten tandheelkunde. Dit jaar vindt het congres plaats op vrijdag 4 oktober bij de Fabrique in Utrecht en heeft het thema Future Proof.

Meer informatie: https://www.knmt.nl/over-de-knmt/studentencongres

 

NVLF Congres

Datum: 8 november
Locatie: NBC congrescentrum Nieuwegein
Stand: —

NVLF biedt een uitdagend programma met alle ruimte elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en inzicht te krijgen in de trends en ontwikkelingen.

Meer informatie: https://www.nvlf.nl/paginas/openbaar/scholing-en-bijeenkomsten/jaarcongres-2019

 

Wenckebach symposium

Datum: 8 november
Locatie: Vue-bioscoop Kerkrade
Stand: 2

Naast de overdracht van kennis middels zowel plenaire sessies, interactieve workshops en ‘ontmoet de vakgroep’ sessies, biedt het Wenckebach symposium een laagdrempelig podium om sociale contacten te versterken tussen zorgaanbieders in de Oostelijke én Westelijke Mijnstreek.

Meer informatie: https://www.zuyderland.nl/werken-en-leren/zuyderland-academie/onderwijs/congresbureau/wenckebach-symposium/

 

Dag van de Fysiotherapeut

Datum: 16 november
Locatie: 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch
Stand: 90

Zaterdag 16 november 2019 is de vijfde editie van de Dag van de Fysiotherapeut. Het wordt een dag vol met interessante workshops en lezingen over actuele onderwerpen, posterpresentaties en een uitgebreide beursvloer.

Meer informatie: https://www.dvdf.nl/

 

Ivoren Kruis congres

Datum: 23 november
Locatie: ACTA Amsterdam
Stand: —

Enthousiaste sprekers delen in de ochtend hun kennis en kunde met ons over onderwerpen als voeding, tandpasta en armoede op mondgezondheid.

Meer informatie: http://www.ivorenkruis.nl/Congres.html