Nieuw website platform – Fysiotherapeuten

Pharmeon maakt haar nieuwe website platform nu ook beschikbaar voor fysiotherapeuten.

De pilot is succesvol afgerond en de eerste fysiotherapeuten maken er nu naar tevredenheid gebruik van. Belangrijke voordelen zijn:

  • Ruime keuze uit eigentijdse WordPress designs makkelijk aan te passen aan uw huisstijl
  • Aangepaste navigatie zodat gebruikers sneller hun doel bereiken
  • Koppeling met patiëntbeoordelingssystemen (o.a. Klantenvertellen, Zorgkaartnederland) voor betere online profilering en compliance met WKKGZ
  • Koppeling met uw informatiesysteem voor maken online afspraken (Intramed Plus nu beschikbaar, andere systemen in voorbereiding)

Bekijk hier alvast de eerste nieuwe designs die beschikbaar zijn via het nieuwe platform:

 

De pilot met ons nieuwe website platform is succesvol afgerond. De eerste fysiotherapeuten maken er nu naar tevredenheid gebruik van. De pilot met ons nieuwe website platform is succesvol afgerond. De eerste fysiotherapeuten maken er nu naar tevredenheid gebruik van. De pilot met ons nieuwe website platform is succesvol afgerond. De eerste fysiotherapeuten maken er nu naar tevredenheid gebruik van.
Demo 1 Demo 2 Demo 3

 

Zowel het oude als nieuwe platform blijven voorlopig naast elkaar bestaan. Ook kunt u alvast kosteloos een “schaduwwebsite” aanmaken om kennis te maken met het nieuwe systeem. Wilt u hier gebruik van maken of meer weten over het platform? Neem contact met ons op of kom naar onze stand op  de ‘Dag van de fysiotherapeut’ op vrijdag 4 november in de Fabrique in Utrecht.