8 november – NVLF Jaarcongres

 

Het NVLF Jaarcongres vindt plaats op vrijdag 8 november. Een mag een uitdagend plenair programma, interactieve lezingen en workshops verwachten. Het programma is interessant voor logopedisten in alle werkvelden. Wij verwelkomen u graag bij onze stand.

Als ontwikkelaar van websites en zorgportalen is Pharmeon al meer dan 15 jaar de online partner voor eerstelijns zorgverleners. In samenwerking met partners als NVLF ondersteunen wij logopedisten met online oplossingen om zorg beter bereikbaar te maken. Tijdens het evenement brengen wij logopedisten op de hoogte van de inzet van online diensten in de praktijk.

Ledenvoordeel
Als NVLF-lid geniet u standaard 20% ledenvoordeel op een logopedie website abonnement. Voor maar €25,- per maand heeft u een veilige en volledige praktijkwebsite waarmee u online goed vindbaar bent. Ervaar hoe makkelijk het werkt en vraag een proefversie aan voor vrijblijvend gebruik van twee maanden inclusief ondersteuning van onze helpdesk bij de inrichting. Gebruiksvriendelijk, veilig, op maat van uw praktijk en voor NVLF-logopedisten beschikbaar tegen een vast laag ledentarief.

Niet aanwezig, maar wel meer weten?
Raadpleeg ons aanbod op www.pharmeon.nl/paramedici/of neem direct contact op met Pharmeon: 020 – 6500 100 of per e-mail: helpdesk@pharmeon.nl.

Lees meer over het NVLF Jaarcongres.