Parveen, wat doe je voor werk bij Pharmeon?

“Ik ben ooit begonnen op de Supportafdeling. Ik viel middenin de drukte toen tandartsen verplicht werden de tarieven weer te geven op hun website; dit resulteerde in tientallen aanvragen per dag. Ik begon daardoor met het inrichten van de websites en beantwoordde veelal de vragen die we binnen kregen, zowel telefonisch als via de e-mail. Maar al gauw werd ik Community-manager. Daarmee kreeg ik meer verantwoordelijkheden om alle diensten voor de doelgroep tandartsen up-to-date te houden”.

Hoe ben je bij Pharmeon terecht gekomen?

“In eerste instantie via mijn zwager; die destijds bij Pharmeon werkte. Ik voelde me gelijk thuis. Werd met open armen ontvangen. Na twee dagen had ik al een gezellig bedrijfsetentje. Door gezinsuitbreiding kon ik helaas niet meer fulltime meer werken en heb daarom besloten te vertrekken. Ben ongeveer 2 jaar weggeweest – nog bij mijn ouders gewerkt nog heel even voor DTG gewerkt – totdat Tim, Salesmanager bij Pharmeon, mij appte om terug te komen. Een aantal dagen later was ik weer onderdeel van de familie”.

Hoe ziet jouw dag eruit?

“Nadat ik de kinderen naar school heb gebracht kom ik rond 8.45 uur binnen. Bij Pharmeon hoef je niet per se om 8:30 uur te beginnen. Je kunt je tijd zelf indelen; alleen bij mijn werk is dat niet handig omdat de telefoontjes al vroeg beginnen. Voordat mijn werkdag echt begint, drink ik eerst een latte machiatto en neem ik thee mee voor mijn collega’s. Ik start op door mijn persoonlijke e-mails af te handelen, zoals taken controleren, communiceren naar klanten of een interne e-mail doornemen. Tegelijkertijd ben ik ingelogd voor binnenkomende telefoontjes van klanten. Dit doe ik tot ongeveer 10.30 uur. Daarna gaan we het werk indelen met het team volgens de scrum-methode. Zo hebben we mooi overzichtelijk wie wat gaat doen tot 16.30 uur. Wie heeft telefoondienst of wie houdt zich bezig met de user stories of er wordt gewerkt aan eigen projecten.

Een van mijn eigen projecten is momenteel de ontwikkeling van een website-design voor een Gezondheidscentrum. Daarnaast onderhoud ik de overkoepelende websites die bestemd zijn voor de onze tandartsengroep. Dit doe ik tot 16:30 uur. Daarna rond ik mijn eigen e-mails af en is het tijd om naar huis te gaan; hopelijk zonder file!”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Met name mijn collega’s en het feit dat geen dag hetzelfde is. De ene dag kan het enorm druk zijn aan de telefoon en beantwoorden we veel e-mails. De andere dag is het wat rustiger zodat je tijd hebt voor je projecten/community zaken. Daarnaast kun je bij Pharmeon jezelf zijn. Zo heb je het ene moment een discussie met je leidinggevende en het andere moment gaat het over de kinderen”.

Zou je het werken Pharmeon aanraden in jouw netwerk?

“Ja zeker! Ik ben niet voor niks weer teruggekomen. Hoe vaak gebeurd het nou dat iemand weg gaat en daarna terugkomt; dat zegt wel iets over het bedrijf!
Pharmeon is een lerende organisatie, waar je fouten mag maken. Het werk is leerzaam, leuk en af en toe stressvol. Maar je werkt met een doel voor ogen en dat is samenwerken aan een bedrijf dat groeiende is en dat brengt leuke nieuwe ontwikkelingen met zich mee en zorgt ervoor dat je werk afwisselend is”.

Wat zijn je persoonlijke ambities bij Pharmeon?

“Waar ik nu zit, zit ik voorlopig goed. Ik wil me met name verder ontwikkelen in facturering en klachtenafhandeling. En wie weet weer een leidinggevende rol binnen de Support-afdeling!”

“Maar al gauw werd ik Community-manager. Daarmee kreeg ik meer verantwoordelijkheden om alle diensten voor de doelgroep tandartsen up-to-date te houden”.