Pharmeon, WeSeeDo en KPN slaan handen ineen voor beeldbel-oplossing in de zorg

Beeldbellen Uw Zorg online KPN

                                                                   Bron foto: KPN

Sinds de uitbraak van het coronavirus bereiken ons veel verzoeken voor beeldbellen. Om hier versneld in te voorzien is Pharmeon een samenwerking aan gegaan met WeSeeDo en KPN. WeSeeDo is gebruiksvriendelijk, veilig en makkelijk te installeren en op te schalen. Deze beeldbeloplossing is per direct beschikbaar via Pharmeon. Later dit jaar is het geïntegreerd in het Uw Zorg online platform beschikbaar. Inmiddels zijn de eerste zorgpraktijken aangesloten en wordt de oplossing ook regionaal -in zorggroepverband-  ingezet om huisartsen acuut te kunnen ondersteunen.

Over WeSeeDo

Via WeSeeDo is het mogelijk patiënten op afstand te helpen. Er zijn verschillende opties zoals het direct meekijken tijdens een triage. Via een veilige verbinding kunt u met uw patiënten beeldbellen door bijvoorbeeld zelf een beeldbelverbinding met uw patiënt tot stand te brengen of door patiënten een afspraak te laten boeken waarna ze in een virtuele wachtkamer komen. U kunt zelfs eenvoudig de agendafunctie van Uw Zorg online openhouden en uw patiënten een telefoon- of videoconsult laten boeken. WeSeeDo werkt met alle systemen, uw patiënten hoeven geen aparte app te installeren en dienen alleen te beschikken over een smartphone met camera. Of eenzijdig of tweezijdig wilt bellen waarbij de patiënt u ook kan zien, is aan u.

Met 1 muisklik is het WeSeeDo-systeem te openen en te gebruiken. In een versleutelde omgeving kunt u veilig bellen zodat er geen inlogcodes, software en wachtwoorden nodig zijn. Zo heeft u toch menselijk contact met de patiënt en bespaart u tijd.

Meer weten of direct een offerte aanvragen? Ga naar www.pharmeon.nl/beeldbellen of neem contact op via helpdesk@pharmeon.nl.

Bekijk hier een filmpje uit de praktijk.