Professionele fotoservice

Waarom professionele foto’s? Een website heeft nu eenmaal beeld nodig. Alleen tekst ziet er onaantrekkelijk uit en houdt de aandacht niet goed vast. Dit leidt uiteindelijk tot website-verlaters. Daarom helpt fotografie om uw verhaal te ondersteunen. En geeft het uw praktijkwebsite een persoonlijke uitstraling. Wij raden u aan om eigen foto’s te (laten) maken. Deze zijn uniek en zorgen voor herkenbaarheid.

Om u hierbij te helpen kunt u via ons een professionele fotograaf met veel ervaring op het gebied van sociale fotoreportages, inhuren. Deze fotograaf maakt 10 of 15 foto’s voor uw website.

Benieuwd naar de fotoservice? Vul dan het informatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Meteen een offerte opvragen kan natuurlijk ook.

Foto’s van Eveline Renaud

“Met foto’s zien uw bezoekers in één oogopslag wat uw praktijk precies doet. Daarnaast zorgen ze voor de look and feel, het imago van uw praktijk en de uitstraling van uw website.” Danny Verloop, Designer bij Pharmeon

Tip: Als u een titel en een alt-tekst toevoegt aan uw praktijkfoto’s worden ze door zoekmachines geïndexeerd. Gebruik zoekwoorden waarop u op gevonden wilt worden. Wanneer er gezocht wordt op de naam van de praktijk + de plaatsnaam is het mogelijk dat de afbeeldingen in de resultaten van Google afbeeldingen verschijnen.