Promoot Uw Zorg online via uw griepprikmailing

Promotie mailing

 

Binnenkort beginnen veel praktijken weer met de jaarlijkse voorbereidingen voor de griepprikcampagne. Een uitgelezen moment om de Uw Zorg online diensten te promoten!

Bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde A5 folder die u kunt bijvoegen. DMDR, één van de grotere direct mail aanbieders in de zorg, biedt deze service tegen geringe meerkosten aan. U betaalt hiervoor geen extra portokosten mits uw mailing onder de 20 gram blijft. Het volstaat deze drukwerkbestanden naar DMDR te sturen o.v.v. naam en URL van uw praktijk en de oplage.

De folder is ook het hele jaar door te gebruiken voor andere momenten zoals bij mailings of in de wachtkamer naast andere promotiematerialen die wij voor u ontwikkelden. Ook zijn er folders voor praktijken die met de Uw Zorg online app werken of met één van de regio-apps.

Is uw griepprikmailing elders uitbesteed? Informeer naar de mogelijkheden. Extra promotiematerialen zijn ook direct bij ons te bestellen. Een overzicht van alle opties vindt u op pharmeon.nl/drukwerk.