Sociaal intranet voor elke zorgverlener

Om aan een toenemende vraag van klanten voor een sociaal intranet te voldoen, zijn we een samenwerking aan gegaan met MedicPlek. MedicPlek is een sociaal platform voor verschillende zorgverleners waar veilig en efficiënt gecommuniceerd kan worden tussen medewerkers. Het is gebruiksvriendelijk, werkt volledig in de Cloud en is geschikt voor de desktop, smartphone en tablet.

“MedicPlek richt zich met haar dienstverlening niet op de communicatie tussen zorgverlener en patiënt, maar juist op de communicatie tussen zorgverleners”, Guus Vreeswijk, directeur MedicPlek.

U kunt er documenten in beheren en samen in werken. Onderdeel van het platform is de Medic-community. Hier kunnen ook externen aan worden toegevoegd zoals collega’s uit andere zorgtakken om bijvoorbeeld een case te bespreken. MedicPlek voldoet aan alle wetgeving- en veiligheidseisen.

MedicPlek is binnen 1 dag live. Benieuwd hoe het eruit ziet en werkt? Meld u aan voor de Uw Zorg online Challenge en bekijk de innovatiesessie van MedicPlek. Of neem direct contact op met onze helpdesk.

“We kunnen onze klanten nu de voor hun ontbrekende ‘eDienst’ aanbieden”, Vincent Frederiks – projectmanager en product owner Pharmeon

Tip: Lees het artikel van over de samenwerking met Vincent Frederiks (projectmanager en product owner Pharmeon) en Guus Vreeswijk (directeur MedicPlek).