Totaalpakket hierhebikpijn.nl

Samen met hierhebikpijn.nl bieden wij de diensten Fysio Check en de Medische Encyclopedie. Deze diensten zijn een klein onderdeel van het totale pakket van hierhebikpijn.nl. Daarom hebben wij besloten om het volledige pakket van hierhebikpijn.nl te bieden.

Eén van de voordelen van de complete versie is dat u een eigen account én eigen praktijkpagina krijgt op hierhebikpijn.nl. Hiermee bent u zichtbaar voor de 7 miljoen bezoekers per jaar op hierhebikpijn.nl. Dit levert weer nieuwe patiënten voor uw praktijk op.

Het totaalpakket biedt nog meer voordelen:

  • Hierhebikpijn.nl biedt een directe koppeling met Intramed, zodat de ingevulde Fysio Check direct in uw informatiesysteem te zien is.
  • Via hierhebikpijn.nl krijgt u uitgebreide rapportages en patiëntanalyses. Hiermee kunt u zich goed voorbereiden op de eerste afspraak met uw patiënt. De gegevens zijn eenvoudig als aanvulling in het dossier in te zien.
  • Gratis on-boarding, zodat u optimaal profiteert van alles wat hierhebikpijn.nl biedt.

Wilt u meer weten over het totaalpakket van Fysio Check of de Medische Encyclopedie? Of heeft u interesse in ons exclusieve aanbod voor uw praktijk? Klik dan op onderstaande knop.

Per 31-12-2022 bieden we de huidige versies van Fysio Check en de Medische Encyclopedie niet meer in het standaard websitepakket.