Uitbreiding eConsult voor MicroHIS X koppeling nu beschikbaar

Vanaf nu is eConsult voor de Pharmeon MicroHIS X koppeling beschikbaar! Zo biedt u uw patiënten de mogelijkheid aan om via de beveiligde omgeving van het patiëntportaal veilig een medische vraag aan u of uw collega te stellen. U krijgt deze vraag, gekoppeld aan de patiënt, binnen in MicroHIS X. Vanuit het HIS kunt u het eConsult verwerken, beantwoorden en declareren! Uw patiënt wordt automatisch geïnformeerd wanneer er een antwoord beschikbaar is.

 

eConsult

eConsult (nieuw!)
eConsult vragen van uw patiënt in uw HIS.

 

1-webagendaWebagenda
Patiënten maken direct afspraken in uw HIS agenda zonder tussenkomst van uw assistente. U geeft zelf aan wanneer dit mogelijk is. Er is een optionele triage module beschikbaar.

1-hhrReceptservice
Eenvoudig herhaalrecepten aanvragen en binnenkrijgen in uw HIS. Patiënten kunnen herhaalrecepten opnieuw aanvragen.

 

De eConsult functionaliteit voor het patiëntportaal is beschikbaar vanaf MicroHIS X versie 13.2. Maakt u al gebruik van onze ongekoppelde versie van eConsult en wilt u overstappen naar de gekoppelde versie? Laat ons dat weten. In de meeste gevallen zijn er geen extra kosten verbonden aan de uitbreiding met eConsult. Wij informeren u daar graag over. Neem contact met ons op via 020-6500100 of customerservices@pharmeon.nl op om eConsult te activeren.