Uitrol zelfmetingen Uw Zorg online

De gefaseerde uitrol van de service Zelfmetingen verloopt voorspoedig. Met deze service kunnen patiënten metingen die zij thuis doen, zoals glucose en bloeddruk, bijhouden en afhankelijk van het HIS ook doorsturen naar de praktijk. U bepaalt zelf als praktijk of u dit toestaat en of de ontvangen zelfmeting in het medisch dossier opgenomen moet worden in uw HIS. Dit is bijvoorbeeld handig als de POH de kwartaalcontroles moet doen.

Planning

Voor OmniHis-gebruikers is de koppeling inmiddels beschikbaar en de eerste praktijken maken hier al gebruik van, MicroHIS en Promedico VDF volgen in juli. Na de zomer staan Promedico ASP en CGM op de planning.

Zelfmetingen is beschikbaar voor bloeddruk, glucose, gewicht en hartfrequentie. Samen met praktijken en patiënten evalueren we het gebruik om zo nodig de service verder te optimaliseren.

Instructievideo

Wilt u uw patiënten informeren over hoe zij Zelfmetingen kunnen gebruiken? In deze instructievideo leggen we precies uit hoe het werkt.

Save the date

Op dinsdag 11 oktober organiseren wij van 12:00 tot 13:00 uur een webinar met de resultaten van de eerste ervaringen en met tips en trucs voor de inzet van zelfmetingen in de praktijk.