Update nieuwe Uw Zorg online patiëntenomgeving voor apotheken

De conversie naar de nieuwe Uw Zorg online patiëntenomgeving voor apotheken verloopt succesvol. Hiermee sluiten we u aan op hét multidisciplinaire zorgplatform van Nederland met 2000 apotheken en huisartsen en 2 miljoen zorggebruikers.

Is uw apotheek al omgezet? Dan kunt u uw online diensten personaliseren. En u heeft extra functies tot uw beschikking zoals extra beheerders toevoegen, statistieken bekijken, berichten sturen en het ontvangen van mutatiegegevens van uw patiënten. Ook kunnen patiënten veilig berichten mét bijlage naar u toesturen, als u deze functie zelf aanzet. De services zijn eenvoudig in te stellen en sluiten goed aan op de werkwijze van de apotheek. Dit jaar komen er nieuwe diensten bij zoals het gecombineerde medicatieoverzicht.

Multidisciplinaire zorgplatform

Via de patiëntenomgeving en app biedt u uw patiënten één omgeving aan waarin ze zowel met hun huisarts als apotheek kunnen communiceren en gezondheidszaken kunnen regelen zoals hun medicatie.

Tevredenheidsonderzoek

Uit de enquête die we onlangs verstuurden, blijkt dat apotheken tevreden zijn over de begeleiding en beoordelen de nieuwe omgeving met een 8. Heeft u nog vragen? Neem een kijkje op onze kennisbank.

Planning

Bijna alle apotheken zijn om. Is uw apotheek nog niet aangesloten op de nieuwe Uw Zorg online omgeving? U ontvangt vanzelf bericht van ons.