kleine_banner_rm_2019

23 januari 2019 – Uw Zorg online challenge 2019

23 januari 2019 – Uw Zorg online challenge

Inspiratie-evenement om samen uw zorg online beter bereikbaar te maken!

 

Tijdens eHealthweek 2019 organiseren wij weer een nieuwe editie van de Uw Zorg online challenge. Hier delen collega’s en experts best practices en ervaringen en inspireren ze elkaar bij het online brengen van zorg. De workshops tijdens dit evenement zijn voor beginners en gevorderden die hun kennis graag uitbreiden over (de inzet van) eHealth.

Ministerie van VWS reikt voor de tweede keer de Uw Zorg online award uit aan de meest online actieve apotheek en huisarts van Nederland en dit jaar voor het eerst ook aan een regionaal samenwerkingsverband. Wij dagen huisartsen en apothekers nu alvast uit om de komende maanden hun online diensten extra onder de aandacht te brengen en zo het gebruik van online zorg verder te stimuleren!

Deze eventpagina zullen wij regelmatig updaten met het laatste nieuws over het programma, sprekers en workshops. Inschrijven is mogelijk vanaf oktober.

Zet u 23 januari 2019 alvast in uw agenda van 16.00u-20.00u? U bent dan van harte welkom bij ons in het Amsterdam Health Technology Center.

Bekijk voor inspiratie en een indruk van de Uw Zorg online challenge 2018 ons verslag.
Heeft u vragen of wilt u zich alvast aanmelden? Mail ons dan op info@pharmeon.nl o.v.v. Uw Zorg online challenge.