Save the date: 29 januari 2020 – Pharmeon 20 jaar & Uw Zorg online Challenge

29 januari organiseren we als partner van de eHealthweek een nieuwe Uw Zorg online Challenge! Pharmeon bestaat dan ook precies 20 jaar! Reden voor een extra feestelijke editie.

Recente rapporten van Nictiz/Nivel en CZ laten zien dat het draagvlak voor digitale zorg onder zowel zorgverleners als zorggebruikers snel stijgt. Tegelijk zien we dat het gebruik nog achterblijft bij het aanbod. Door eHealth beter in te bedden in het zorgproces kunnen we deze barrières samen beslechten.

Tijdens de Challenge delen gebruikers en eHealthexperts best practices en ervaringen om samen uw zorg online beter bereikbaar te maken. Deelnemers gaan actief aan de slag met uitdagingen zoals: opschaling van eHealth, betere digitale toegang voor patiënten met een beperking, online dossierinzage (OPEN) en inzet van Persoonlijke Gezondheidsomgevingen (PGO’s).

Verder kunt u meedingen naar de Uw Zorg online award 2020 voor zorgpraktijk en regio met de meeste actieve online patiënten.

Programma

15:00u – 18:00u Lezingen en workshops

Bijdragen van o.a. NHG, OPEN, VVAA en workshops voor regio’s en zorgpraktijken. Het volledige programma maken we binnenkort bekend.

18:00u – 22:00u Receptie – 20 jaar Pharmeon

Ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum sluiten we de dag feestelijk af met een receptie met diner, optredens en de uitreiking van de Uw Zorg online award aan de meest online zorgpraktijk en regio van Nederland.

Award

De Uw Zorg online award gaat naar de zorgpraktijk en regio die het afgelopen jaar de meeste online gebruikers hadden of de snelste groei realiseerden. Wilt u als praktijk of als regionaal samenwerkingsverband deelnemen aan deze award? Bekijk de voorwaarden of meld u aan.

Partners

Pharmeon organiseert de Challenge in samenwerking met partners Promedico, DXC Technology, OmniHis, Zorgscherm, Moet ik naar de dokter en KPN. Tijdens het event zijn er live demosessies van diverse eHealthtoepassingen.

Waar en wanneer

De Uw Zorg online Challenge vindt plaats op woensdag 29 januari 2019 van 15:00u-22:00u in het Amsterdam Health Technology Center (tegenover het AMC). Zie adres en route. Het evenement is goed bereikbaar met OV. Komt u met de auto? Vermeld dit tijdens uw aanmelding. Er zijn een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar.

Voor wie?

De Challenge is voor klanten en relaties van Pharmeon en haar business partners: zorgverleners, ICT beleidsmedewerkers, projectleiders, bestuurders en regionale samenwerkingsverbanden uit de zorg die hun kennis willen delen en verdiepen op gebied van online zorg implementatie.