Uw Zorg online op het KNMP Voorjaarscongres

Ook dit jaar is Pharmeon aanwezig op het KNMP Voorjaarscongres. Voor de deelnemers zijn er diverse netwerkmogelijkheden beschikbaar via het congresplatform. U kunt bijvoorbeeld onze digitale ‘Uw Zorg online’ stand bezoeken. Hier vindt u informatie over wat Uw Zorg online voor u kan betekenen. Heeft u vragen? Onze farmacie-specialisten staan u via chat of videobellen te woord in de koffiecorner. Bent u aangemeld voor het congres, dan kunt u onze stand direct via de link bezoeken. Wij ontmoeten u daar graag.

Uw Zorg online voor apotheken

Uw Zorg online is nu beschikbaar voor apotheken. Patiënten kunnen nu via één persoonlijke omgeving, naast hun medische gegevens van de huisarts het medicatieoverzicht bij de apotheek bekijken, vragen stellen en herhaalrecepten aanvragen. Met 2000 huisartsen, apotheken en 1, 3 miljoen zorgconsumenten als gebruiker is Uw Zorg online hét zorgplatform in de eerstelijnzorg.

Het congresprogramma

Het KNMP congres heeft dit voorjaar het thema Diabetes Mellitus. Naast het inhoudelijke programma zijn er een aantal vaste onderdelen, zoals de openingsspeech van voorzitter Aris Prins, de uitreiking van de KNMP Zorginnovatieprijs en een inleiding door prof. dr. Patricia van den Bemt. Daarnaast kunt u de twee parallelsessies over diabetes mellitus volgen.

Het uitgebreide programma vindt u hier.