Uw Zorg online proeftuin van start met diabetescoach

Zorggroep Het Huisartsenteam zette in samenwerking met MiGuide, CZ, NeLL en Pharmeon een nieuwe veelbelovende stap in de zorg voor patiënten met diabetes. Deze maand start Het Huisartsenteam met MiGuide, een app die coaching biedt op het vlak van voeding, beweging en stress. Daarnaast kan een patiënt zelf zijn meetwaarden zoals bloeddruk, gewicht en suikerwaarde monitoren en invoeren.

MiGuide is als ‘diabetescoach’-module geïntegreerd in het Uw Zorg online platform gekoppeld met het HIS waardoor laagdrempelig gebruik voor patiënten en medewerkers is verzekerd en wordt ondersteund door CZ. Het Huisartsenteam behoort tot de digitale koplopers in Nederland met een grote online actieve patiëntpopulatie waarmee snel waardevolle ervaringen opgedaan kunnen worden met innovaties als deze. De bevindingen worden getoetst door het National eHealth Living Lab (NeLL). Naar verwachting komt MiGuide begin 2021 beschikbaar voor alle Uw Zorg online praktijken.
Wilt u nu al meer weten over de mogelijkheden van MiGuide voor uw praktijk, raadpleeg: https: miguide.nl of contact info@miguide.nl.