Verrijk uw website met een webshop

holland-pharma

In samenwerking met Holland Pharma heeft Pharmeon een webshop voor apotheken ontwikkeld. De webshop biedt een groot assortiment van ruim 5.000 gangbare producten (snellopers; geen UA-producten) van Holland Pharma. Met een webshop biedt u uw klanten extra service en kunt u extra omzet behalen.

Bekijk hier een voorbeeld van hoe uw webshop eruit komt te zien.

 

“De klant wil online”

De heer Van der Kaaden, apotheker van de Veer Apotheek in Zwijndrecht was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de webshop voor Pharmeon-klanten:

“Mijn klantengroep is meer en meer online georiënteerd. Als zorgverlener wil je daarin meegaan. Zo niet, dan verlies ik nu al de potentiële klanten van de toekomst: de huidige jongeren. Je kan niet meer zonder een webshop als apotheker. Het is onderdeel van je totale visitekaartje. Kijk naar elk willekeurig ander bedrijf; ze bieden allen een extra verkoopkanaal via internet. De consument hoeft niet meer naar de winkel, maar kan 24/7 bestellen en krijgt het thuisbezorgd. Veel apotheken hebben bovendien niet de mogelijkheid om een volledig assortiment OTC in de apotheek zelf aan te bieden. Nu kan ik duizenden producten via mijn webshop aanbieden. Dat biedt enorme meerwaarde voor de klant en ik heb zelf geen hoge voorraadkosten of ruimteproblemen.”

 

Bestel vandaag nog uw eigen webshop

Bied uw klanten nog meer service via een extra online verkoopkanaal. Hiermee ontlast u uw balie en behaalt u gemakkelijk extra omzet.  En dat zonder de hoofdpijn van eigen voorraadbeheer en webshoponderhoud!

 

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw apotheek? Neem dan contact op met ons via 020-6500100 of per e-mail via customerservices@pharmeon.nl.