Webinar: Beeldbellen met WeSeeDo

Beeldbellen Uw Zorg online KPN

Wilt u –in aanvulling op fysieke consulten–  uw patiënten ook veilig en effectief online kunnen helpen? Met WeSeeDo beeldbellen in Uw Zorg online bieden we een veilige en beproefde oplossing die bovendien volledig geïntegreerd is in uw HIS.

Tijdens de webinar Beeldbellen met WeSeeDo op dinsdag 7 maart laten we zien wat de voordelen zijn voor uw praktijk en hoe het werkt.

Over WeSeeDo

Beeldbellen van WeSeeDo is een persoonlijke en laagdrempelige manier om contact te houden met uw patiënt. Handig als fysiek contact niet direct nodig is. Uw patiënten kunnen via WeSeeDo direct in uw agenda beeldbel-afspraken plannen. Ook kunt u WeSeeDo inzetten om zelf een beeldverbinding te maken, bijvoorbeeld tijdens een telefonisch consult om de zorgvraag beter te beoordelen. Ook is de videoverbinding gegarandeerd veilig.

Voor wie

Deze webinar is voor huisartspraktijken die beeldbellen op een veilige manier (nog beter) in hun praktijk willen inzetten. We laten u de mogelijkheden van beeldbellen in combinatie met het Uw Zorg online platform zien en vragen u om mee te praten over het gebruik. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor vragen.

Datum & locatie

Dinsdag 7 maart 2023 van 12:00 – 13:00 uur.

De webinar is kosteloos en vindt plaats via Teams. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u een dag voor de webinar een e-mail met de deelnamelink.

Sprekers

Lynn Niewold van WeSeeDo en Ebru Bozkir van Pharmeon

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit webinar.