Webinar: Beeldbellen met WeSeeDo

Beeldbellen Uw Zorg online KPN

Wilt u –in aanvulling op fysieke consulten–  uw patiënten ook veilig en effectief online kunnen helpen? Sinds corona ontdekten veel zorgpraktijken het gemak van beeldbellen en kreeg dit een vaste plaats in het hybride zorgproces. Wilt u hier ook de voordelen van ervaren en weten hoe dit werkt? Met WeSeeDo beeldbellen in Uw Zorg online bieden we een veilige en beproefde oplossing die bovendien volledig geïntegreerd is in uw HIS.

Op 24 november organiseren wij samen met WeSeeDo een webinar over beeldbellen. Wij laten zien wat de voordelen zijn voor uw praktijk en hoe het werkt.

Over WeSeeDo

Beeldbellen van WeSeeDo is een persoonlijke en laagdrempelige manier om contact te houden met je patiënt. Handig als fysiek contact niet direct nodig is of -zoals bij corona- onmogelijk is Uw patiënten kunnen via WeSeeDo direct in uw agenda beeldbel-afspraken plannen. Ook kunt u WeSeeDo inzetten om zelf een beeldverbinding te maken, bijvoorbeeld tijdens een telefonisch consult om de zorgvraag beter te beoordelen. Ook is de videoverbinding gegarandeerd veilig.

Voor wie

Deze webinar is voor huisartspraktijken die beeldbellen op een veilige manier in hun praktijk willen inzetten. We laten u alle mogelijkheden van WeSeeDo zien en geven toelichting op de abonnementsvormen. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor vragen.

Datum & locatie

Woensdag 24 november 13:00 – 14:00 uur

De webinar is kosteloos en vindt plaats via Teams. U ontvangt een link met de uitnodiging, nadat u zich heeft aangemeld.

Sprekers

Lynn Niewold van WeSeeDo, Ebru Bozkir projectmedewerker bij Pharmeon en gastspreker Sanne Westermann van Huisartsen Holtrop en Westermann.

Alvast meer weten?

Terugkijken?

Heeft u de webinar gemist? U kunt hier de opname terugkijken.