Webinar: Beeldbellen met WeSeeDo

Beeldbellen Uw Zorg online KPN

Wilt u –in aanvulling op fysieke consulten–  uw patiënten ook veilig en effectief online kunnen helpen? Met WeSeeDo beeldbellen in Uw Zorg online bieden we een veilige en beproefde oplossing die bovendien volledig geïntegreerd is in uw HIS.

Tijdens de webinar Beeldbellen met WeSeeDo op dinsdag 6 december laten we zien wat de voordelen zijn voor uw praktijk en hoe het werkt.

Over WeSeeDo

Beeldbellen van WeSeeDo is een persoonlijke en laagdrempelige manier om contact te houden met uw patiënt. Handig als fysiek contact niet direct nodig is. Uw patiënten kunnen via WeSeeDo direct in uw agenda beeldbel-afspraken plannen. Ook kunt u WeSeeDo inzetten om zelf een beeldverbinding te maken, bijvoorbeeld tijdens een telefonisch consult om de zorgvraag beter te beoordelen. Ook is de videoverbinding gegarandeerd veilig.

Voor wie

Deze webinar is voor huisartspraktijken die beeldbellen op een veilige manier in hun praktijk willen inzetten. We laten u alle mogelijkheden van WeSeeDo zien inclusief de nieuwste functionaliteiten en geven toelichting op de abonnementsvormen. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor vragen.

Datum & locatie

Dinsdag 6 december van 12:00u – 13:00u

De webinar is kosteloos en vindt plaats via Teams. U ontvangt een link met de uitnodiging, nadat u zich heeft aangemeld.

Sprekers

Lynn Niewold van WeSeeDo en Ebru Bozkir projectmedewerker bij Pharmeon

Aanmelden

Meld u aan via onderstaand formulier en stel alvast uw vraag.