Beeldbellen webinar

Webinar Beeldbellen

Op 8 en 14 april organiseert Pharmeon een webinar over beeldbellen voor huisartsen en zorggroepen die we aanbieden in samenwerking met KPN en WeSeeDo.

Aanleiding
Veel zorggroepen en regionale samenwerkingsverbanden zijn ten tijde van de coronacrisis bezig om beeldbeloplossingen voor hun leden te introduceren om versneld in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar veilig patiëntcontact. Welke toepassingen werken het beste? Hoe kunnen praktijken het beeldbellen het beste toepassen? Is het alleen voor veilig patiëntcontact of triage tijdens deze crisis? Of ook om straks -als onderdeel van het complete online dienstenaanbod- structureel in te zetten voor de reguliere zorg?

Voor wie?
De webinar is bedoeld voor managers, consultants en projectleiders van zorggroepen en regionale samenwerkingsverbanden die zich oriënteren op de inzet van beeldbellen. Voor zorgverleners die al aan de slag zijn of willen met beeldbellen organiseren we aparte online trainingen gericht op toepassing in de praktijk.

Doel
Pharmeon heeft in samenwerking met WeSeeDo en KPN een beeldbelaanbod ontwikkeld dat we de afgelopen twee weken in samenwerking met diverse zorggroepen hebben uitgerold. Graag delen wij in deze webinar de eerste ervaringen van deze uitrol en lichten wij u in over alle mogelijkheden.

U krijgt inzicht in
* ervaringen van gebruikers en projectleiders met de uitrol
* de mogelijkheden van ons beeldbelaanbod voor uw praktijken
* welke middelen er beschikbaar zijn om zorggroepen te ondersteunen bij uitrol

Sprekers
Sprekers zijn André Blom (Pharmeon), Mark Ardesch (projectleider beeldbellen KPN/Pharmeon) en Mariska Adegeest (projectleider Cohaesie).

Datum
Woensdag 8 april | 19:00-20:00 uur
Dinsdag 14 april | 16:00-17:00 uur

Aan de webinar zijn geen kosten verbonden. Per webinar is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus wees er snel bij! Op de dag van de webinar ontvangt u de weblink voor deelname.

Alvast meer weten?

Bekijk de eerste ervaringen met WeSeeDo in de huisartsenpost.
Lees het advies LHV en NHG over beeldbeloplossingen.
Bekijk het nieuwsartikel over de samenwerking tussen Pharmeon, KPN en WeSeeDo.
Alvast beeldbellen aanvragen? Bekijk de website voor meer informatie.