Webinar: Online consultvoorbereiding met Smartconsult van DigiDok 

Bent u benieuwd naar de SmartConsult module van DigiDok? Wilt u weten hoe dit precies werkt en welke voordelen het u oplevert? Op dinsdag 20 september van 12:00 tot 13:00 uur organiseren we samen met DigiDok een webinar over online consultvoorbereiding met SmartConsult. Tijdens dit webinar delen we met u de voordelen van deze module, vertellen we hoe u dit het best kunt inzetten in uw praktijk en geven we alvast praktische tips voor de implementatie.  

Over Smartconsult

Begin dit jaar lanceerden we binnen Uw Zorg online de DigiDok online consultvoorbereiding: SmartConsult. Hiermee kunnen uw patiënten hun consult zelf voorbereiden door triage en anamnesevragen te doorlopen voor de meest voorkomende aandoeningen. Zo heeft u meer tijd voor uw patiënt om het echte gesprek te voeren.  

David Reijmerink van Huisartsen Warmenhuizen is een van de eerste gebruikers en is enthousiast: “De DigiDok SmartConsult is een interessante ontwikkeling. Het is een groot voordeel dat de patiënt de afspraak voorbereidt én dat deze voorbereiding in de vorm van een slimme s-regel in het HIS verschijnt. De werkdruk onder assistenten en huisartsen is groot. Deze voorbereiding scheelt mij en de assistent tijd, verheldert vooraf de hulpvraag en kan helpen bij het ontlasten van de druk aan de telefoon.”

Sprekers

Inez Teunissen, CEO DigiDok, en Ebru Bozkir, Projectmanager Pharmeon   

Doelgroep

Alle eerstelijns zorgpraktijken en regio’s 

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Stel alvast uw vraag!