8 november – Wenckebach Symposium

Het 29e Wenckebach Symposium vindt plaats op 8 november a.s. in de Vue bioscoop Kerkrade. Plenaire thema’s dit jaar zijn een lopend anderhalvelijns-project voor patiënten met (schouder) artrose klachten en het regionaal Transmuraal Formularium.

Uw Zorg online

Als ontwikkelaar van websites, zorgportalen en apps is Pharmeon al bijna 20 jaar de online partner voor eerstelijns zorgverleners. Uw Zorg online biedt zorgverleners een toekomstvast digitaal platform om efficiënt en veilig online te communiceren met patiënten. Uw Zorg online voldoet aan de MedMij eisen voor OPEN en het PGO. Hierdoor is het mogelijk straks met Uw Zorg online te voldoen aan de online dossierinzage eisen per 1 juli 2020 en als zorgverleners zelf patiënten een PGO service te bieden.

Uw Zorg online is in gebruik bij 1 miljoen patiënten en 1400 huisartsen, apotheken en diverse regionale samenwerkingsverbanden, als app, praktijkportaal en regio-app. Integratie met diverse eerstelijnszorginformatiesystemen is beschikbaar voor naadloze verwerking direct in het systeem van de praktijk.

Heeft u vragen? Wij zien u 8 november graag bij onze stand! Bent u niet aanwezig, neem dan contact met ons op via 020 6500100 of helpdesk@pharmeon.nl.

Meer informatie: https://www.zuyderland.nl/werken-en-leren/zuyderland-academie/onderwijs/congresbureau/wenckebach-symposium/