Sales Projectmanager

 Versla jij Martijn met schaken of Inge met 30 seconds?

Ga jij een sportcompetitie aan met Lasharo?

Of schilder jij liever met Sven?

Ook dat doen wij bij Pharmeon.

Voor jou zijn zorg en IT een logisch combinatie. En werk jij er graag aan mee om zorg digitaal bereikbaar te maken en te houden? Dan hebben wij de baan voor jou. Wij zoeken een Sales Projectmanager om het salesteam te ondersteunen.

Wat ga je doen?

Als Sales Projectmanager ben je onder andere medeverantwoordelijk voor het realiseren van salestargets, de klanttevredenheid en het in kaart brengen van klantwensen.

  • Je verkoopt eenvoudige diensten aan de klant middels telefonisch contact of mail.
  • Je brengt klachten en wensen van de klant in kaart, volgt ze intern op en koppelt deze terug aan de klant.
  • Je bied ondersteuning/uitleg over ons product aan (nieuwe) gebruikers.
  • Je ondersteunt bij projecten van Accountmanagement Sales.

“Okay, je komt niet in een gespreid bedje terecht er is veel te doen. Geen dag is hetzelfde, eigenlijk net als thuis”, zegt Parveen over haar werk bij Pharmeon.

Herken jij jezelf?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Relatiebeheer met onze klanten en ondersteunt ze graag met hun online wensen
  • Je bent servicegericht, flexibel, resultaatgericht en communicatief zeer vaardig
  • Je krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid
  • Je leert het werk verder ‘on the job’ en bent ambitieus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Ja, klopt, we vragen veel. En je krijgt er wat voor terug

Je mag kiezen of je 24, 32 of 40 uur wilt werken. Thuiswerken is geen probleem. Af en toe een dag op kantoor wil je niet missen. Blijf je bij ons dan spreken we een vast contract af. Met natuurlijk een passend salaris [€2750 – €3750]. En je persoonlijke ontwikkeling, daar is ruimte voor.

“Bij mijn vorige bedrijf was de sfeer ook wel goed, maar hier is het veel prettiger en je krijgt echt ruimte voor je eigen ontwikkeling.” Vertelt Lasharo

Wij zijn Pharmeon

Elke dag werken wij hard om zorg online goed en toegankelijk te maken via Uw Zorg online.

Huis- en tandartsen en andere zorgaanbieders hebben steeds minder tijd om dezelfde zorg te bieden, laat staan meer. Aan de andere kant willen patiënten steeds sneller geholpen worden. Ze verwachten dat de zorgaanbieder het tempo van de maatschappij bijbeent, of liefst nog sneller gaat.

Met de Uw Zorg online apps en digitale services ondersteunen we zorgaanbieders. We creëren en onderhouden Uw Zorg online en maken het makkelijk voor mensen om medisch advies in te winnen, gegevens in te zien, of een recept te krijgen. Wij zorgen dat we niet lang hoeven te wachten, maken de afhandeling van zorgvragen efficiënt zodat dat de zorgaanbieder tijd over houdt voor persoonlijk contact.