Winnaars Uw Zorg online award bekend!

 

Uw Zorg online challenge

Secretaris-Generaal van VWS  Erik Gerritsen reikte gisteren de Uw Zorg online awards uit aan zorgverleners die het afgelopen jaar het meest succesvol hun zorg online bereikbaar maakten.

De Amsterdamse huisartsen Sarphatipark viel daarbij twee maal in de prijzen! Zij brachten het afgelopen jaar niet alleen de meeste patiënten online (27% van hun praktijk) maar bereikten daarmee ook – uit 1000 aangesloten praktijken – de hoogste score voor online zorggebruikers binnen een huisartsenpraktijk (62%).

Bij de apotheken scoorden het team van de VN Apotheek en Apotheek Zielhorst als winnaar in respectievelijk de categorie “meeste online patiënten” en “snelste online groei”.

Huisarts Johannes de Boer verklaart het succes door het constant onder de aandacht brengen van de service. En de Uw zorg online app heeft enorm geholpen. Zijn patiënten zijn hier erg enthousiast over.

De uitreiking was de feestelijke afsluiting van het eHealth event van Microhis, Promedico en Pharmeon. Ruim 100 artsen, apotheken en online zorgexperts deelden ervaringen met elkaar om samen zorg efficiënter te maken met eHealth.

Tijdens het event werden de gebruikscijfers van de praktijken gepresenteerd die gebruik maken van Uw Zorg online portalen en apps. Hieruit blijkt dat het aantal online zorggebruikers het afgelopen jaar met 35% is gestegen naar ruim 500.000 patiënten!

Bekijk hieronder de presentaties, scores van de genomineerde praktijken en een fotoimpressie.

Verslag:  https://pharmeon.nl/verslag-uw-zorg-online-challenge-2018/
Fotoimpressie: https://pharmeon.nl/fotos-uw-zorg-online-challenge-2018/